Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728343565

Liga 728343565 Información oficial sobre el partido 728343565 en Hattrick

31.03.2024 08:30:00

fc nekrosvka Alineación oficial del equipo 'fc nekrosvka' en el partido 4 - 2 PFCCSKA MOSCOW Alineación oficial del equipo 'PFCCSKA MOSCOW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fc nekrosvka Alineación oficial del equipo 'fc nekrosvka' en el partido 3 - 1 PFCCSKA MOSCOW Alineación oficial del equipo 'PFCCSKA MOSCOW' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc nekrosvka

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Taras Davidovich, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de nekrosvka eren letals, i Yan Molodkin va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): nekrosvka va aconseguir el 3 - 0 quan Artem Porkuyan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): nekrosvka va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Egor Ilyushko va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): nekrosvka va ser a punt de marcar al minut 90, quan el seu jugador Osip Izhboldin va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Taras Davidovich de nekrosvka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Osip Izhboldin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oleg Marusev.

PFCCSKA MOSCOW

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Matvey Morgaev estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Yakov Kurilskiy va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 68.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): El jugador Oleg Yarullin de PFCCSKA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Nizami Mamin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nizami Mamin va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Nizami Mamin al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 53, en un 1 contra 1 amb el porter, però Albert Iskorkin va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Matvey Morgaev des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Valeriy Aleksenko va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Albert Iskorkin no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valeriy Aleksenko de PFCCSKA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.