Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728306569

Liga 728306569 Información oficial sobre el partido 728306569 en Hattrick

12.05.2024 08:00:00

Kazadors Alineación oficial del equipo 'Kazadors' en el partido 2 - 2 KazBeeef Alineación oficial del equipo 'KazBeeef' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kazadors Alineación oficial del equipo 'Kazadors' en el partido 4 - 1 KazBeeef Alineación oficial del equipo 'KazBeeef' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kazadors

Goles Goles

  • 102 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Als 28 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Kazadors va acabar amb la pilota als peus de Oleksa Donchenko que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Kazadors aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Raiymbek Shalbyev va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Aliakbar Abayhanuly va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oleksa Donchenko.

KazBeeef

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de KazBeeef va ser finalitzada des de l'esquerra per Klaudiusz Janas al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Erdin Ishanov va augmentar l'avantatge de KazBeeef a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Víctor Hiesais quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rostislav Vodovozov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Balbino Fachal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): KazBeeef van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 91, però el xut de Mohsen Kiasi des de l'esquerra va sortir desviat.