Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728290269

Liga 728290269 Información oficial sobre el partido 728290269 en Hattrick

05.05.2024 07:30:00

A.C MiIan Alineación oficial del equipo 'A.C MiIan' en el partido 0 - 4 Yabgo FC Alineación oficial del equipo 'Yabgo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C MiIan Alineación oficial del equipo 'A.C MiIan' en el partido 1 - 2 Yabgo FC Alineación oficial del equipo 'Yabgo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C MiIan

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Dheeraj Gokhale marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Mehmud Athar que va xutar a fora per molt poc.
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Afnan Khan va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mahir Imran de MiIan es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Yabgo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Yabgo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Mauro Raed va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rimantas Geičauskas de Yabgo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Gerhardt Kockler va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Gerhardt Kockler va augmentar l'avantatge de Yabgo a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Abdur-Razzaq Altaf, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marc Cloquell no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Marc Cloquell, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Yabgo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): Imran Zaman va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Gerhardt Kockler de Yabgo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.