Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728285893

Liga 728285893 Información oficial sobre el partido 728285893 en Hattrick

21.04.2024 07:30:00

Sudhan Mārkhors Alineación oficial del equipo 'Sudhan Mārkhors' en el partido 1 - 3 Bin Chicken Brotherhood Alineación oficial del equipo 'Bin Chicken Brotherhood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sudhan Mārkhors Alineación oficial del equipo 'Sudhan Mārkhors' en el partido 2 - 0 Bin Chicken Brotherhood Alineación oficial del equipo 'Bin Chicken Brotherhood' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sudhan Mārkhors

Goles Goles

  • 100 Minuto 74 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Zaib Shafi va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Seow Tong Yew va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Seow Tong Yew no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Kobe Cabrillos de CF4lcon3ri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bin Chicken Brotherhood

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Brotherhood es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Liam Hutchin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Gonçalo Basto va marcar al minut 55 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Brotherhood el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gonçalo Basto va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Tuncay Sönmez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Voulis Ntintis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Mushaf Khan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Brotherhood va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 43 per Gonçalo Basto va anar a parar a la creueta.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gonçalo Basto va marxar per velocitat al minut 49 i va fer una passada de la mort a Roman Rozinaj, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gregory Tahau va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Auron Qoku, però aquest no va encertar a marcar.