Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728285841

Liga 728285841 Información oficial sobre el partido 728285841 en Hattrick

28.04.2024 07:30:00

CDRC Caballines Alineación oficial del equipo 'CDRC Caballines' en el partido 0 - 1 Freestylerz FC Alineación oficial del equipo 'Freestylerz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CDRC Caballines Alineación oficial del equipo 'CDRC Caballines' en el partido 0 - 1 Freestylerz FC Alineación oficial del equipo 'Freestylerz FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDRC Caballines

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 33, tothom va saber perquè en Stephen Richardson era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ali Khorasani va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Stephen Richardson, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Martin Tróndheim, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Caballines va estar a punt de marcar quan Ali Khorasani va fer una passada impressionant a Sobiesław Hady, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stephen Richardson no va ser aprofitada per en Zamaan Badar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Freestylerz FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Passats 70 minuts de partit, Freestyler es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Abuzar Pirzada es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Enzo Curti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): El Freestyler va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 43 amb un llançament de falta perillós. En Shaheer Bobatt però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Shaheer Bobatt al minut 66 semblava entrar, però Carlos Elosegui va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Abuzar Pirzada va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Arriaga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.