Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728280706

Liga 728280706 Información oficial sobre el partido 728280706 en Hattrick

03.03.2024 07:45:00

U Si Miau Alineación oficial del equipo 'U Si Miau' en el partido 0 - 1 Sweet Harmony Alineación oficial del equipo 'Sweet Harmony' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U Si Miau Alineación oficial del equipo 'U Si Miau' en el partido 0 - 2 Sweet Harmony Alineación oficial del equipo 'Sweet Harmony' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U Si Miau

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Miau van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Myint Phyo Aung va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Sweet Harmony

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Niklas Oppenweiler va pentinar un córner cap al segon pal que Jauhen Niszyparovich va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Soe Lwin Oo va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Adrian Mihai de Harmony, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Niklas Oppenweiler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Veasna Voeum quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cătălin Traistă, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Niklas Oppenweiler va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Soe Lwin Oo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Harmony va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrian Mihai de Harmony la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.