Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728280062

Liga 728280062 Información oficial sobre el partido 728280062 en Hattrick

14.04.2024 07:45:00

Bioux United Alineación oficial del equipo 'Bioux United' en el partido 1 - 1 Conguitos Academy Alineación oficial del equipo 'Conguitos Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bioux United Alineación oficial del equipo 'Bioux United' en el partido 3 - 1 Conguitos Academy Alineación oficial del equipo 'Conguitos Academy' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bioux United

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 61 gràcies a la jugada de Burkhard Dieling, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Adis Ljubijankić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): United va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Elkin Colorado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 37 (Ocasión de penalti): En Jacco Boekweg va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 37, però el porter visitant Warwick Warner el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Elkin Colorado! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 289 Minuto 60 (Ocasión evento especial): En Adis Ljubijankić va fer una ràpida incursió al minut 60, però en Anthony Fawlty no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Nacho Casanova es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El United ho intentava per la dreta per mitjà de Osei Nsiah, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Conguitos Academy

Goles Goles

  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 77 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marko Perić de Conguitos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Olivier Roumieux va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Dmitriy Korolyuk, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Adam Vork que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bruno Pires ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Gilboa Zerbib de Conguitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.