Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728163180

Liga 728163180 Información oficial sobre el partido 728163180 en Hattrick

14.04.2024 04:00:00

Bundaberg Football Club Alineación oficial del equipo 'Bundaberg Football Club' en el partido 0 - 9 Jedi Order FC Alineación oficial del equipo 'Jedi Order FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Bundaberg Football Club Alineación oficial del equipo 'Bundaberg Football Club' en el partido 0 - 9 Jedi Order FC Alineación oficial del equipo 'Jedi Order FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bundaberg Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kingsley McGrath va marxar de David Kraljević en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Bundaberg van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Jedi Order FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eulalio Recuero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Jarno Linkola va aprofitar un error defensiu al minut 26, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Order.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Aleksi Mäkinen de Order va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David Kraljević va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Order van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eulalio Recuero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Jarno Linkola va augmentar l'avantatge de Order a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Eulalio Recuero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 7 per a Order.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kris Wakara de Order l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 72 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marek Sobiesiak va augmentar l'avantatge de Order a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Tonie Holbrook va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eulalio Recuero es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.