Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728163156

Liga 728163156 Información oficial sobre el partido 728163156 en Hattrick

03.03.2024 04:00:00

Bundaberg Football Club Alineación oficial del equipo 'Bundaberg Football Club' en el partido 0 - 6 Biteme Athletic Alineación oficial del equipo 'Biteme Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Bundaberg Football Club Alineación oficial del equipo 'Bundaberg Football Club' en el partido 0 - 9 Biteme Athletic Alineación oficial del equipo 'Biteme Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bundaberg Football Club

Biteme Athletic

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Jean-Pierre Chalot va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletic, Davidson Bauvil, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Jonny Kwiambal va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Friedhelm Gottes va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Athletic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Silvestre Garcia es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Silvestre Garcia de Athletic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Athletic per augmentar la diferència al marcador a 0 - 6 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Friedhelm Gottes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Louis Mailloux va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Abel Jesus de Athletic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jean-Pierre Chalot després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aiden Te Whareturoro va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Pierre Chalot.