Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728163060

Liga 728163060 Información oficial sobre el partido 728163060 en Hattrick

31.03.2024 04:00:00

Thirroul Butchers Alineación oficial del equipo 'Thirroul Butchers' en el partido 2 - 2 Sensationalists Alineación oficial del equipo 'Sensationalists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thirroul Butchers Alineación oficial del equipo 'Thirroul Butchers' en el partido 2 - 0 Sensationalists Alineación oficial del equipo 'Sensationalists' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thirroul Butchers

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Pili Musundi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Thirroul.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Thirroul aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Vinay Sharma va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ethan Prineas va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Tasos Fotoulakis de Thirroul va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sensationalists

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Diego Chiusano va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Xavier Enguera va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Sensationalists.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sensationalists va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Corneel Leppens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sensationalists va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Corneel Leppens, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anders Killbom de Sensationalists amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.