Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728136957

Liga 728136957 Información oficial sobre el partido 728136957 en Hattrick

13.04.2024 23:15:00

pesutis Alineación oficial del equipo 'pesutis' en el partido 0 - 7 Corinthians Club Faria Ponta Delgada Alineación oficial del equipo 'Corinthians Club Faria Ponta Delgada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
pesutis Alineación oficial del equipo 'pesutis' en el partido 0 - 8 Corinthians Club Faria Ponta Delgada Alineación oficial del equipo 'Corinthians Club Faria Ponta Delgada' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pesutis

Corinthians Club Faria Ponta Delgada

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Petre Minciunescu va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Szilvánusz Váradi va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Ali Al-Habsi va augmentar l'avantatge de Corinthians a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Ali Al-Habsi va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Corinthians.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Juan José Gutiérrez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Petre Minciunescu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 6 per a Corinthians.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nolan Ljubić, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Hugo Fernandes de Corinthians va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28 del partit, Hugo Fernandes de l'equip Corinthians, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.