Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728110066

Liga 728110066 Información oficial sobre el partido 728110066 en Hattrick

06.04.2024 22:00:00

FIFA_TEAM FC Alineación oficial del equipo 'FIFA_TEAM FC' en el partido 8 - 0 Mafia Power Alineación oficial del equipo 'Mafia Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FIFA_TEAM FC Alineación oficial del equipo 'FIFA_TEAM FC' en el partido 8 - 0 Mafia Power Alineación oficial del equipo 'Mafia Power' en el partido
Tiene un resultado normal 8.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FIFA_TEAM FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Una falta al minut 6 va provocar un lliure directe. Harald Frisch el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FIFA_TEAM pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mario Corvese va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luís Romão Portas va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): FIFA_TEAM va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Horacio María Erlich, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Micha Bystram que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Žanis Folkmanis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a FIFA_TEAM.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del FIFA_TEAM va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Žanis Folkmanis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luís Romão Portas es va introduir dins la defensa central al minut 62, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FIFA_TEAM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raul Vaz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Geraldo Rosa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leonardo de Carvalho va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El FIFA_TEAM ho intentava per la dreta per mitjà de Micha Bystram, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Henry Molina, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Mafia Power