Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728107614

Liga 728107614 Información oficial sobre el partido 728107614 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Audiotivos Alineación oficial del equipo 'Audiotivos' en el partido 1 - 7 Spooky Retrievers II Alineación oficial del equipo 'Spooky Retrievers II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Audiotivos Alineación oficial del equipo 'Audiotivos' en el partido 0 - 4 Spooky Retrievers II Alineación oficial del equipo 'Spooky Retrievers II' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Audiotivos

Goles Goles

  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Audiotivos per la dreta va donar com a resultat un gol de Celestino da Silva al minut 52 que reduïa la distància a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Ildo Coelho de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Spooky Retrievers II

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adruzilo David va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SPK augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Marco Zilocchi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, SPK va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hugo Batista.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): SPK va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Jimmy Serio va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Sabino Vaz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marco Zilocchi, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una falta xutada per Jimmy Serio va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 7 per a SPK. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Adruzilo David va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hugo Silva Botelho es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luís Santos de SPK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.