Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728082437

Liga 728082437 Información oficial sobre el partido 728082437 en Hattrick

02.03.2024 22:00:00

Põe-te na alheta Alineación oficial del equipo 'Põe-te na alheta' en el partido 6 - 0 Corval FC Alineación oficial del equipo 'Corval FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Põe-te na alheta Alineación oficial del equipo 'Põe-te na alheta' en el partido 3 - 0 Corval FC Alineación oficial del equipo 'Corval FC' en el partido
Tiene bastante suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Põe-te na alheta

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Põe-te, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Eduardo Paz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Amb 10 minuts jugats, en Delfim da Rocha va augmentar l'avantatge de Põe-te a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Põe-te va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Delfim da Rocha, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Põe-te va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Teodor 'Titan' Zeman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Põe-te va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stephan Spallinger des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Martinho Pereira, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ezequiel Lenho de Põe-te va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Corval FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Belmiro Duque va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 5 - 0 al minut 54.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En António Viegas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.