Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728082182

Liga 728082182 Información oficial sobre el partido 728082182 en Hattrick

13.04.2024 22:00:00

BARROKAS UNITED Alineación oficial del equipo 'BARROKAS UNITED' en el partido 0 - 9 AD Salpicão Alineación oficial del equipo 'AD Salpicão' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
BARROKAS UNITED Alineación oficial del equipo 'BARROKAS UNITED' en el partido 0 - 8 AD Salpicão Alineación oficial del equipo 'AD Salpicão' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARROKAS UNITED

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Feliciano da Fonseca de BARROKAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AD Salpicão

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Magne Mandal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 16 minuts quan Ladislau Pedregal va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Salpicão.
  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ilídio Ramalhoso de Salpicão va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Salpicão va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ladislau Pedregal, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Salpicão l'avantatge per 0 - 5. Ladislau Pedregal en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Ladislau Pedregal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, Salpicão va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Magne Mandal.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Passaven 61 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ricardo Boog va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Magne Mandal, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Salpicão van sortir al contraatac al minut 63, però Ricardo Boog va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.