Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728060048

Liga 728060048 Información oficial sobre el partido 728060048 en Hattrick

23.03.2024 22:00:00

Marinheiros Alineación oficial del equipo 'Marinheiros' en el partido 4 - 0 Bigteamchispe1984 Alineación oficial del equipo 'Bigteamchispe1984' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marinheiros Alineación oficial del equipo 'Marinheiros' en el partido 5 - 0 Bigteamchispe1984 Alineación oficial del equipo 'Bigteamchispe1984' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marinheiros

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hermenegildo Paiva Santos, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Marinheiros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en António David Lopes Rocha progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Franquelim Ribeiro Barbosa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Hermenegildo Queirós Ferreira, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Franquelim Ribeiro Barbosa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Marinheiros.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Franquelim Ribeiro Barbosa va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Orlando André va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Marinheiros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Jorge Borges Costa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Orlando André.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Evaristo Martins va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Jorge Borges Costa per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Orlando André va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Catarino Narciso va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En António David Lopes Rocha, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Bigteamchispe1984