Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728053934

Liga 728053934 Información oficial sobre el partido 728053934 en Hattrick

02.03.2024 22:00:00

bastilha fc Alineación oficial del equipo 'bastilha fc' en el partido 2 - 4 rubros negros (olhanense) Alineación oficial del equipo 'rubros negros (olhanense)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bastilha fc Alineación oficial del equipo 'bastilha fc' en el partido 0 - 3 rubros negros (olhanense) Alineación oficial del equipo 'rubros negros (olhanense)' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bastilha fc

Goles Goles

  • 110 Minuto 12 (Gol de falta): Al minut 12, bastilha van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Marc Gicquel va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): bastilha equilibrava la balança al minut 34. En Bracha Mimran, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bastilha va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Haldun Didim, però el porter rival va fer una gran aturada.

rubros negros (olhanense)

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): (olhanense) agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hector Gismonti amb mestria.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Chrisanthos Kolliopoulos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a (olhanense).
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): (olhanense) va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 80. Adriano dos Reis va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hector Gismonti de (olhanense) l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Nuno Barata va intentar anar-se'n per velocitat al minut 9 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Chrisanthos Kolliopoulos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hubert Nykiel, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Chrisanthos Kolliopoulos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. (olhanense) va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Chrisanthos Kolliopoulos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Gil Pontífice va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hubert Nykiel va aconseguir desviar el seu xut a córner.