Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728052665

Liga 728052665 Información oficial sobre el partido 728052665 en Hattrick

06.04.2024 22:00:00

Águias d'Odivelas Alineación oficial del equipo 'Águias d'Odivelas' en el partido 5 - 1 Boss 1966 Alineación oficial del equipo 'Boss 1966' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Águias d'Odivelas Alineación oficial del equipo 'Águias d'Odivelas' en el partido 3 - 1 Boss 1966 Alineación oficial del equipo 'Boss 1966' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águias d'Odivelas

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va premiar dOdivelas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rollo Contreras va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. dOdivelas s'avançava en el marcador després que en Rollo Contreras xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juri Cortonesi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a dOdivelas.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 88 i semblava que dOdivelas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abd Rahim Fares va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): dOdivelas va augmentar la diferència quan Jürg Andreoli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ilya Khlapov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Manuel Inácio dos Santos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stefano Fichera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de dOdivelas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juri Cortonesi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Patrik Flück una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Stefano Fichera va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ilya Khlapov de dOdivelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Boss 1966

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 26 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Tomas Karlsson de Boss marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Rodger Weihe de Boss, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): Al minut 74 un refús amb el peu d'en Pedro Murcia va anar a parar als peus del 彭 (Peng) 勝星 (Shengxing) que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Flemming Gaarslev completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Boss va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Marijn Corbet no va poder controlar.