Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728050097

Liga 728050097 Información oficial sobre el partido 728050097 en Hattrick

20.04.2024 22:00:00

dragonfutebol Alineación oficial del equipo 'dragonfutebol' en el partido 1 - 1 IMTT.F.C Alineación oficial del equipo 'IMTT.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dragonfutebol Alineación oficial del equipo 'dragonfutebol' en el partido 4 - 0 IMTT.F.C Alineación oficial del equipo 'IMTT.F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dragonfutebol

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): dragonfutebol prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Ambroży Rajwa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): dragonfutebol van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 13 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Markus Bächer no va ser gens encertat.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Martínez de dragonfutebol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El dragonfutebol ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Martínez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Pablo Eduardo Sandoval gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paweł Dubrawski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Ambroży Rajwa del dragonfutebol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

IMTT.F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Valdemar Laranjeiro va anar directament als peus de Paulo Vasco Fernandes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IMTT.F.C va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Quirilo Lemos va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Christos Mamais va encarar al porter al 64, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Valdemar Laranjeiro de IMTT.F.C va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.