Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728046563

Liga 728046563 Información oficial sobre el partido 728046563 en Hattrick

13.04.2024 22:00:00

vencedoresFC Alineación oficial del equipo 'vencedoresFC' en el partido 2 - 1 G.D.M.N Alineación oficial del equipo 'G.D.M.N' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vencedoresFC Alineación oficial del equipo 'vencedoresFC' en el partido 0 - 3 G.D.M.N Alineación oficial del equipo 'G.D.M.N' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vencedoresFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Ignacio Ruíz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de vencedoresFC, Enrique Salvador Areal, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Noé Campos va marcar al minut 81 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gilberto Galaviz va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Enrique Salvador Areal, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

G.D.M.N

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Eric Rivest que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Javier Abella va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 7. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Augusto Fonseca va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Bruno Gonçalves va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Ferdinand Hasselbrook quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Augusto Fonseca va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El G.D.M.N creava perill des de la dreta al minut 83, però en Pedro Bruno Gonçalves, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Javier Abella desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christoph Boese.