Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728040406

Liga 728040406 Información oficial sobre el partido 728040406 en Hattrick

13.04.2024 22:00:00

Lamegus Alineación oficial del equipo 'Lamegus' en el partido 3 - 1 Bórussia Doutromundo FC Alineación oficial del equipo 'Bórussia Doutromundo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lamegus Alineación oficial del equipo 'Lamegus' en el partido 2 - 1 Bórussia Doutromundo FC Alineación oficial del equipo 'Bórussia Doutromundo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamegus

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Cezary Wita, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Macário Ribeirinho va donar a Lamegus un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Jarosław Szczepaniuk va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Lamegus va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Aristóteles Veloso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Lamegus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abbas Mohammed va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mauro Gasbarro.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alcino Luz va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Mauro Gasbarro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Élvio Neves Rodrigues gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mauro Gasbarro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Bórussia Doutromundo FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 48. L'anotador per Doutromundo va ser Lakshan Peiris, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Doutromundo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Franco Francisco Paiva va quedar-se sol davant el porter Ken Larnhart, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Doutromundo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesus Tavares, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.