Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728040000

Liga 728040000 Información oficial sobre el partido 728040000 en Hattrick

23.03.2024 22:00:00

Fanatic Russoptg Alineación oficial del equipo 'Fanatic Russoptg' en el partido 2 - 1 Lima Team FC Alineación oficial del equipo 'Lima Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fanatic Russoptg Alineación oficial del equipo 'Fanatic Russoptg' en el partido 1 - 1 Lima Team FC Alineación oficial del equipo 'Lima Team FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanatic Russoptg

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Rafael Verde de Russoptg, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Verde es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Paulo Simão da Costa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Paulo Simão da Costa quasi dona a Russoptg l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Russoptg per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bastian Enhuber, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Paulo Simão da Costa gairebé va marcar per a Russoptg des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lima Team FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Lima van mostrar una bona compenetració quan al minut 56 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Sidónio Vida va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Peter Tallieu al minut 58 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Adolfo Moreira Cunha va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ivan Tuša va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter Tallieu de Lima la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.