Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728036215

Liga 728036215 Información oficial sobre el partido 728036215 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

VilaFC Alineación oficial del equipo 'VilaFC' en el partido 7 - 0 Inter de Tugão Alineación oficial del equipo 'Inter de Tugão' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
VilaFC Alineación oficial del equipo 'VilaFC' en el partido 10 - 0 Inter de Tugão Alineación oficial del equipo 'Inter de Tugão' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ian Wittmann, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del VilaFC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan VilaFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Józef Bączek des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, VilaFC va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andrea Giuseppe Fadale, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VilaFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gideon Mor-Yossef va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del VilaFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ian Wittmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Mikuláš Minársky va incrementar l'avantatge de VilaFC amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Gideon Mor-Yossef de VilaFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Bernardo Vitorino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): En Mikuláš Minársky va llançar un penal al minut 90. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Ian Wittmann de VilaFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Inter de Tugão