Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728031337

Liga 728031337 Información oficial sobre el partido 728031337 en Hattrick

20.04.2024 22:15:00

Armagh Saints FC Alineación oficial del equipo 'Armagh Saints FC' en el partido 4 - 1 Count Down Alineación oficial del equipo 'Count Down' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Armagh Saints FC Alineación oficial del equipo 'Armagh Saints FC' en el partido 6 - 1 Count Down Alineación oficial del equipo 'Count Down' en el partido
Tiene mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armagh Saints FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Scott Hardman va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Armagh empatava el partit, 1 a 1, al minut 16.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Orlando Ellard va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Armagh.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Armagh a 3 - 1. Rick Budd va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Armagh va augmentar la diferència quan Orlando Ellard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Walter Sims del Armagh ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 77 en Walter Sims ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Michael Graham el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Walter Sims gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hannes Müller va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Armagh ho intentava per la dreta per mitjà de Michael Graham, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Count Down

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Daniel Rečka donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 72, quan un error defensiu va deixar Brad Chattell completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Count van seguir progressant per la banda dreta. Ally Beckford va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ally Beckford.