Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728031041

Liga 728031041 Información oficial sobre el partido 728031041 en Hattrick

23.03.2024 22:15:00

Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido 1 - 3 Leechest AFC Alineación oficial del equipo 'Leechest AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido 1 - 1 Leechest AFC Alineación oficial del equipo 'Leechest AFC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irish LOBSTERS

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LOBSTERS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 22, Leo Erämaa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tiziano Gallazzi de LOBSTERS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Leechest AFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Larry Hamlin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sergiusz Sobczyk va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Leechest augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Larry Hamlin es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Zo Randriantsoa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Larry Hamlin.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jude Melville de Leechest va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.