Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728031039

Liga 728031039 Información oficial sobre el partido 728031039 en Hattrick

16.03.2024 22:15:00

british lion f.c. Alineación oficial del equipo 'british lion f.c.' en el partido 0 - 6 Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
british lion f.c. Alineación oficial del equipo 'british lion f.c.' en el partido 0 - 8 Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

british lion f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Frank Erwig va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Chad Glendinning, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Frank Erwig va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 65, i va passar la pilota a Robbie Cohen, però aquest no va encertar a marcar.

Irish LOBSTERS

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LOBSTERS. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Leo Erämaa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francis Coe, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Ariel Buchert va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a LOBSTERS.
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Matias Mätäsaho va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, un xut de Tiziano Gallazzi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Leo Erämaa va augmentar l'avantatge de LOBSTERS a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Bradley Barnes va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Stephen Jenkins quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jerry Ockenhouse, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stephen Jenkins després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jerry Ockenhouse va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francis Coe de LOBSTERS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Fabrice 'Wing Rocket' Wainwright després que el jugador de LOBSTERS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.