Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728031034

Liga 728031034 Información oficial sobre el partido 728031034 en Hattrick

09.03.2024 22:15:00

Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido 5 - 2 Union Rangers Alineación oficial del equipo 'Union Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido 9 - 0 Union Rangers Alineación oficial del equipo 'Union Rangers' en el partido
Es un cenizo 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irish LOBSTERS

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Andreas Nordli facilitava les coses al LOBSTERS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Leo Erämaa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, LOBSTERS es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fabrice 'Wing Rocket' Wainwright va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Clarence Madretsma de LOBSTERS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 91 (Gol por la izquierda): LOBSTERS va augmentar la diferència quan Ariel Buchert no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): LOBSTERS es va veure beneficiat per la polèmica al minut 20, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Francis Coe va relliscar al moment de fer el xut i el porter Simion Pintea no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Leo Erämaa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): LOBSTERS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francis Coe en un 1 contra 1 amb el porter Simion Pintea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Union Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de Rangers Zeger Couwenberg va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Rangers seguien lluitant fins al final. Al minut 71, fruit d'aquests esforços, Charlie Liebknecht va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Charlie Liebknecht va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tonny Sessegnon va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Charlie Liebknecht marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Yann Gineste que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrico Gnatalli de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42 de partit, Enrico Gnatalli de Rangers va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Charlie Liebknecht es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.