Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728010054

Liga 728010054 Información oficial sobre el partido 728010054 en Hattrick

20.04.2024 21:00:00

Brother in arms Alineación oficial del equipo 'Brother in arms' en el partido 1 - 4 SPL ultime Alineación oficial del equipo 'SPL ultime' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brother in arms Alineación oficial del equipo 'Brother in arms' en el partido 2 - 1 SPL ultime Alineación oficial del equipo 'SPL ultime' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brother in arms

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): Thibaut Blondel de Brother va demostrar les seves habilitats al minut 26 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Brother va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 24 que Valente Gouveia no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hippolyte Laget.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Hippolyte Laget va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brice Pitault de Brother va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SPL ultime

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Benno Di Leo el va rematar Fabricius Noels amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, ultime va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Benno Di Leo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Wendolin Lenhof, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ultime augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mustafa Candaş es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Mustafa Candaş de ultime va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.