Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728004597

Liga 728004597 Información oficial sobre el partido 728004597 en Hattrick

02.03.2024 21:00:00

FC Salon de Provence Alineación oficial del equipo 'FC Salon de Provence' en el partido 0 - 6 Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Salon de Provence Alineación oficial del equipo 'FC Salon de Provence' en el partido 0 - 7 Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Salon de Provence

Les Trolls

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Samir Bradja es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Florian Morisset va augmentar l'avantatge de Trolls a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Lyudmil Topalov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Florient Caillou, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 135 Minuto 89 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Lyudmil Topalov de Trolls va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 5.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Trolls va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dario Vanoschi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Lyudmil Topalov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Lyudmil Topalov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Hichem Berradja, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Dario Vanoschi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Trolls va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samir Bradja de Trolls es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.