Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728004594

Liga 728004594 Información oficial sobre el partido 728004594 en Hattrick

09.03.2024 21:00:00

Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido 4 - 0 Chapeau de paille FC Alineación oficial del equipo 'Chapeau de paille FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido 7 - 0 Chapeau de paille FC Alineación oficial del equipo 'Chapeau de paille FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Trolls

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CP FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Florian Morisset la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Trolls es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 17.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de Trolls van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alexander Mordt augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Florian Morisset va incrementar l'avantatge de Trolls amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Florian Morisset va augmentar l'avantatge de Trolls a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antoine Gouy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hyung-Jin Cho al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florian Morisset va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Rénald Nivard una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Hyung-Jin Cho va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Chapeau de paille FC