Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728003052

Liga 728003052 Información oficial sobre el partido 728003052 en Hattrick

20.04.2024 21:00:00

Scirocco-team Alineación oficial del equipo 'Scirocco-team' en el partido 3 - 5 Les Patates Magiques Alineación oficial del equipo 'Les Patates Magiques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Scirocco-team Alineación oficial del equipo 'Scirocco-team' en el partido 1 - 3 Les Patates Magiques Alineación oficial del equipo 'Les Patates Magiques' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scirocco-team

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Tristan Ramos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Ali Rostom estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Matthieu Mesnil va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 77.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Aurélien Muret facilitava les coses al Scirocco-team amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Denis Le Nezet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Scirocco-team.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Scirocco-team va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Matthieu Mesnil va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Denis Le Nezet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florian Lavigne es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Les Patates Magiques

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Magiques agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Walerian Machera amb mestria.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Walerian Machera quedar desmarcat i marcar per a Magiques al minut 68. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Anicet Dorval va augmentar l'avantatge de Magiques a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Loïc Mauboussin va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 3 - 4.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Magiques, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Loïc Mauboussin va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Magiques va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Anicet Dorval va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Jorge da Rocha de Magiques va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anicet Dorval de Magiques va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.