Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727997056

Liga 727997056 Información oficial sobre el partido 727997056 en Hattrick

13.04.2024 21:00:00

Real Dardilly Alineación oficial del equipo 'Real Dardilly' en el partido 0 - 4 ESCL Alineación oficial del equipo 'ESCL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Dardilly Alineación oficial del equipo 'Real Dardilly' en el partido 0 - 4 ESCL Alineación oficial del equipo 'ESCL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Dardilly

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abdelkrim Ben Saïda de Dardilly va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Lilian Tonnerre es va posar al mig i ho va espatllar tot.

ESCL

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Geoffroy Marchal va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Meidav Hadif de ESCL va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 29.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a ESCL l'avantatge per 0 - 3. Yani Kostadinov en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Yani Kostadinov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Žarko Frantin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Loïk Achard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yani Kostadinov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sam Huriez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lenell Money es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sam Huriez al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Geoffroy Marchal de ESCL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 89 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Walter Perazo va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.