Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727977289

Liga 727977289 Información oficial sobre el partido 727977289 en Hattrick

13.04.2024 21:00:00

Les dragons du 63 Alineación oficial del equipo 'Les dragons du 63' en el partido 1 - 1 AS Momo Senpai Alineación oficial del equipo 'AS Momo Senpai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les dragons du 63 Alineación oficial del equipo 'Les dragons du 63' en el partido 1 - 0 AS Momo Senpai Alineación oficial del equipo 'AS Momo Senpai' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les dragons du 63

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del dragons va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sylvestre Billat, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Jérémi Leclercq es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jérôme Mourier va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jérémi Leclercq va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

AS Momo Senpai

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mikko Virmajoki que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Senpai.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre-Alain Vallin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Damir Vukušić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.