Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727976953

Liga 727976953 Información oficial sobre el partido 727976953 en Hattrick

13.04.2024 21:00:00

Tigre Spartiate Alineación oficial del equipo 'Tigre Spartiate' en el partido 8 - 2 Corps Nuds Foot Alineación oficial del equipo 'Corps Nuds Foot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tigre Spartiate Alineación oficial del equipo 'Tigre Spartiate' en el partido 2 - 0 Corps Nuds Foot Alineación oficial del equipo 'Corps Nuds Foot' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tigre Spartiate

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Vlad-Adrian Buciu llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vlad-Adrian Buciu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Johan Demessemakers, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Angelo Del Brocco va incrementar l'avantatge de Spartiate amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Spartiate va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Annunziato Sessa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Spartiate va aconseguir el 5 - 1 quan Ray Staib va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Spartiate va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Viktor Tsarskiy va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Angel Stoychevski va augmentar l'avantatge de Spartiate a 7 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 77 minuts, Angel Stoychevski va superar per velocitat Julian Lenfant per posar el 8 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Spartiate va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ray Staib ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Demessemakers de Spartiate es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Angelo Del Brocco de Spartiate va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Corps Nuds Foot

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Jean-Romain Penin va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 12.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pierre-Charles Rassat, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 8 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.