Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727976275

Liga 727976275 Información oficial sobre el partido 727976275 en Hattrick

30.03.2024 21:00:00

chboubinio Alineación oficial del equipo 'chboubinio' en el partido 0 - 0 fc gradignan Alineación oficial del equipo 'fc gradignan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chboubinio Alineación oficial del equipo 'chboubinio' en el partido 1 - 2 fc gradignan Alineación oficial del equipo 'fc gradignan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chboubinio

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claes Åhlund! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elhanan Borochovski va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Alberto Velázquez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Elhanan Borochovski va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Elhanan Borochovski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Elhanan Borochovski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chboubinio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

fc gradignan

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Benjamin Legoux quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julien Gautier que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de gradignan a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Santiago Ignacio Villavicencio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): gradignan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yvann Thiébot va desviar el xut final de Strahil Stoyanov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 67, quan en Strahil Stoyanov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago Ignacio Villavicencio de gradignan es va guanyar la targeta groga merescudament.