Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727971867

Liga 727971867 Información oficial sobre el partido 727971867 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

AC LONGUE Alineación oficial del equipo 'AC LONGUE' en el partido 0 - 9 La Fraternelle Alineación oficial del equipo 'La Fraternelle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
AC LONGUE Alineación oficial del equipo 'AC LONGUE' en el partido 0 - 8 La Fraternelle Alineación oficial del equipo 'La Fraternelle' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC LONGUE

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Charles Roussin va intentar anar-se'n per velocitat al minut 54 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

La Fraternelle

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stéphane Bertrand va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Giordano Munguía va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Béranger Girardot, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, Fraternelle va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bruno Drage.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, David Jandl va augmentar l'avantatge de Fraternelle a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 66 pels visitants. En Bruno Drage va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Bruno Drage de Fraternelle va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 7 per als visitants al minut 69.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): David Jandl va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 8 per a Fraternelle.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fabrice Floret, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 José Rafael Travieso va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Béranger Girardot, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): En Éloi Lebastard treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 90 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samir Bacri de Fraternelle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.