Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727966545

Liga 727966545 Información oficial sobre el partido 727966545 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

Saint lô d'Ourville FC Alineación oficial del equipo 'Saint lô d'Ourville FC' en el partido 0 - 5 Cercle Athlétique Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Cercle Athlétique Lyonnais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Saint lô d'Ourville FC Alineación oficial del equipo 'Saint lô d'Ourville FC' en el partido 0 - 8 Cercle Athlétique Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Cercle Athlétique Lyonnais' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saint lô d'Ourville FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sammy Auguin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Martin Bassek, als 4 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Charles-Henry Trichet de dOurville va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Sammy Auguin de dOurville va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cercle Athlétique Lyonnais

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Cercle es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Bassem Chikh es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Wiesław Kiziński va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bassem Chikh, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mohamed Duvbeck va augmentar l'avantatge de Cercle a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Mert Maharet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Bassem Chikh, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Gordon Fredslund quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Arnold Manas, però la pilota va topar amb el travesser.