Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727958097

Liga 727958097 Información oficial sobre el partido 727958097 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

Les Dragons Blancs Alineación oficial del equipo 'Les Dragons Blancs' en el partido 0 - 3 Shadow Brigade Alineación oficial del equipo 'Shadow Brigade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Dragons Blancs Alineación oficial del equipo 'Les Dragons Blancs' en el partido 0 - 2 Shadow Brigade Alineación oficial del equipo 'Shadow Brigade' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Dragons Blancs

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragons van sortir al contraatac al minut 56, però Hadrien Lamontagne va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Shadow Brigade

Goles Goles

  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): El jugador Piergiuseppe Pigliafreddo de Brigade es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Jacek Koczorowski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Brigade, Nylo Bortoluzzi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Piergiuseppe Pigliafreddo de Brigade l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vesa Autti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jacek Koczorowski va entorpir al marcador d'en Gonçalo Vinagre per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Alberto Tambor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hervé Lebreton, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Piergiuseppe Pigliafreddo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hervé Lebreton va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Vesa Autti quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Alberto Tambor va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.