Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727957818

Liga 727957818 Información oficial sobre el partido 727957818 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

Laguna AC Alineación oficial del equipo 'Laguna AC' en el partido 1 - 5 Franc Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Franc Lyonnais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Laguna AC Alineación oficial del equipo 'Laguna AC' en el partido 0 - 5 Franc Lyonnais Alineación oficial del equipo 'Franc Lyonnais' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laguna AC

Goles Goles

  • 100 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34, Mirko Wingeshausen va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ilias Bahisson va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean-Michel Genestier de Laguna es va guanyar la targeta groga merescudament.

Franc Lyonnais

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Lyonnais es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kryštof Stryja es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Edgar Cuervo va augmentar l'avantatge de Lyonnais a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Kryštof Stryja va augmentar l'avantatge de Lyonnais a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al 49 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lyonnais augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fausto Blasa es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a Lyonnais l'avantatge per 1 - 5. Soriano Las Heras Sáenz en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Nicu Cocean? Un error clamorós seu va donar a Herluf Rolfsen una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Deniz Philippsen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jean-Patrick Babin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alphonse Rispal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.