Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727956051

Liga 727956051 Información oficial sobre el partido 727956051 en Hattrick

16.03.2024 21:00:00

AS Magny Alineación oficial del equipo 'AS Magny' en el partido 0 - 8 Calabria mia Alineación oficial del equipo 'Calabria mia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
AS Magny Alineación oficial del equipo 'AS Magny' en el partido 0 - 8 Calabria mia Alineación oficial del equipo 'Calabria mia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Magny

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Loïc Dantas.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Đỗ Gia Thịnh de Magny va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Calabria mia

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Moisés Guedeja que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Calabria.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Amand Vlaminck va aprofitar un error defensiu al minut 23, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Calabria.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Cyril Da Costa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 24, i va fer pujar el 0 - 3 per a Calabria.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Calabria. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Amand Vlaminck xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Calabria per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 32. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Erwan Mèle. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Calabria, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Erwan Mèle va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 6.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erwan Mèle de Calabria l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 78 de partit.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Amand Vlaminck, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calabria va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zsolt Esztergályos va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Cyril Da Costa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Killian Malige, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Calabria quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cyril Da Costa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zsolt Esztergályos de Calabria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.