Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727947738

Liga 727947738 Información oficial sobre el partido 727947738 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

Bowloss united Alineación oficial del equipo 'Bowloss united' en el partido 4 - 3 AS Palente les Orchamps Alineación oficial del equipo 'AS Palente les Orchamps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bowloss united Alineación oficial del equipo 'Bowloss united' en el partido 4 - 2 AS Palente les Orchamps Alineación oficial del equipo 'AS Palente les Orchamps' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bowloss united

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Corria el minut 3, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Bowloss s'avançava en el marcador després que en Cedric Benindrina xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 20 minuts, Cyrille Pochon va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Bowloss va augmentar la diferència quan Marius Petit no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Marius Petit de Bowloss va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aníbal João Morais Dias va rematar alt.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ovidiu Meşinschi al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Petros Mpakolas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Morten Nerhus, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Luis Barrueto de Bowloss es va guanyar la targeta groga merescudament.

AS Palente les Orchamps

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Luigi Naretto va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 1.
  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de Orchamps no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ditmar Reichlos va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.
  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Orchamps van mostrar una bona compenetració quan al minut 52 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ditmar Reichlos va rematar sense oposició al fons de la xarxa.