Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727947731

Liga 727947731 Información oficial sobre el partido 727947731 en Hattrick

04.05.2024 21:00:00

AS Palente les Orchamps Alineación oficial del equipo 'AS Palente les Orchamps' en el partido 1 - 0 Fran VI Football Club Alineación oficial del equipo 'Fran VI Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AS Palente les Orchamps Alineación oficial del equipo 'AS Palente les Orchamps' en el partido 2 - 0 Fran VI Football Club Alineación oficial del equipo 'Fran VI Football Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Palente les Orchamps

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 44 en Manuele Bottecchia va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Yiannis Yiasemis podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alwin Dodebier, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 225 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Manuele Bottecchia va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Bastien Jeantet de Orchamps va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Honoré Boche de Orchamps amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fran VI Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Karol Słupianek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de F6FC, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Enrique Igoa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de F6FC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Igoa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tim Wendler de F6FC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.