Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727946602

Liga 727946602 Información oficial sobre el partido 727946602 en Hattrick

13.04.2024 21:00:00

st-beauzire Alineación oficial del equipo 'st-beauzire' en el partido 3 - 2 Les Kunidors Hardis Alineación oficial del equipo 'Les Kunidors Hardis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
st-beauzire Alineación oficial del equipo 'st-beauzire' en el partido 2 - 0 Les Kunidors Hardis Alineación oficial del equipo 'Les Kunidors Hardis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

st-beauzire

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Loukas Foucart va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jani Porkka, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Aripekka Lahtinen de st-beauzire va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Erkan Bozca arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Xavier Fraixedes va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Jozef Bakura gairebé va marcar per a st-beauzire des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jani Porkka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Vivien Rol va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Alexandre Rezende Dias de st-beauzire amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Les Kunidors Hardis

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El Kunidor era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nikolay Pokhin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Youssoupha Koto de Kunidor va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan De Oliveira de Kunidor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.