Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727944361

Liga 727944361 Información oficial sobre el partido 727944361 en Hattrick

13.04.2024 21:00:00

les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido 0 - 2 Fc Blois 41 Alineación oficial del equipo 'Fc Blois 41' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
les solognots Alineación oficial del equipo 'les solognots' en el partido 0 - 1 Fc Blois 41 Alineación oficial del equipo 'Fc Blois 41' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

les solognots

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 13, el solognots estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Matthias Daix va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Grégory Dulong va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Grégory Dulong, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): solognots van sortir al contraatac al minut 90, però Kevin Bayoro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Mehmet Öz de solognots va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mehmet Öz se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Fc Blois 41

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ghislain Becquet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 64 (Gol de falta): Stéphane Lafond va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Blois gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Blois van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simplice Ottokore, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joël Pagès al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.