Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727941581

Liga 727941581 Información oficial sobre el partido 727941581 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

Olympique Vachettes Alineación oficial del equipo 'Olympique Vachettes' en el partido 5 - 4 Burger Quiz Alineación oficial del equipo 'Burger Quiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Olympique Vachettes Alineación oficial del equipo 'Olympique Vachettes' en el partido 7 - 2 Burger Quiz Alineación oficial del equipo 'Burger Quiz' en el partido
Tiene mala suerte 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Vachettes

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del O.V.N.I. contenien la respiració mentre en Kukuri Dardzulidze s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Dan Breb va donar a O.V.N.I. un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Alin Martin va augmentar l'avantatge de O.V.N.I. a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kukuri Dardzulidze va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan O.V.N.I. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kukuri Dardzulidze des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alpha Coulomb va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Dan Breb es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Delano Winklaar de O.V.N.I. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Delano Winklaar va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Burger Quiz

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jürgen Polkorab marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Rodrigue Bory entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BQ, un peu providencial d'en Joni Leppinen va situar el 4-2 al panell digital.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 71 del partit, anotant el 5 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Zaccaria Casentino.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Jürgen Polkorab va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per BQ en aconseguir el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del BQ que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pierre 'The Fish' Colin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Pierre 'The Fish' Colin que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.