Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727938356

Liga 727938356 Información oficial sobre el partido 727938356 en Hattrick

23.03.2024 21:00:00

MORIERES Alineación oficial del equipo 'MORIERES' en el partido 0 - 1 WisTiTi FC Banana Alineación oficial del equipo 'WisTiTi FC Banana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MORIERES Alineación oficial del equipo 'MORIERES' en el partido 2 - 0 WisTiTi FC Banana Alineación oficial del equipo 'WisTiTi FC Banana' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MORIERES

WisTiTi FC Banana

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 39 minuts quan Maxence Le Roy va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a WisTiTi.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): WisTiTi van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Maxence Le Roy no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Rudolf Chmelan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Pablo Roa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): El WisTiTi va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mariusz Spólnik la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Carlos Juárez va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mendim Dosti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del WisTiTi no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Silvestro Guardone perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de WisTiTi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Carlos Juárez va sortir desviat a la dreta de la porteria.