Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727916614

Liga 727916614 Información oficial sobre el partido 727916614 en Hattrick

02.03.2024 20:15:00

Olympique de Marseille 2019 Alineación oficial del equipo 'Olympique de Marseille 2019' en el partido 0 - 2 Aris Lemesou Alineación oficial del equipo 'Aris Lemesou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olympique de Marseille 2019 Alineación oficial del equipo 'Olympique de Marseille 2019' en el partido 3 - 1 Aris Lemesou Alineación oficial del equipo 'Aris Lemesou' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique de Marseille 2019

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ozren Pejčić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de OM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, António Vitorino Festas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a OM per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ploutarchos Tryfonidis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Ozren Pejčić hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Wybrand Santema. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ozren Pejčić, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Panayiotis Pouroutis de OM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Aris Lemesou

Goles Goles

  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sergio Farrés va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lemesou augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lech Gadowski es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): İlhan Sefa va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): İlhan Sefa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rodrigo Mayordomo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en İlhan Sefa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.