Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727916309

Liga 727916309 Información oficial sobre el partido 727916309 en Hattrick

20.04.2024 20:15:00

PARAGA F.C. Alineación oficial del equipo 'PARAGA F.C.' en el partido 5 - 2 Chamatillas FC Alineación oficial del equipo 'Chamatillas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PARAGA F.C. Alineación oficial del equipo 'PARAGA F.C.' en el partido 3 - 0 Chamatillas FC Alineación oficial del equipo 'Chamatillas FC' en el partido
Tiene suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PARAGA F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Takis Zigolos va donar a PARAGA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tiresias Adamidis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a PARAGA.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tiresias Adamidis va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Erotas Theodosiou va augmentar l'avantatge de PARAGA a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de PARAGA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Naci Baydar va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Erotas Theodosiou va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mischa Kaagman al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abraham Bär va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Naci Baydar de PARAGA es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Chamatillas FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Grigorios Karakannas va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 1 al minut 82.
  • 153 Minuto 91 (Gol por la derecha): Els jugadors de Chamatillas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Edmund Goerlitz va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Mendoza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Grigorios Karakannas quasi marca en una jugada assajada de córner que Gabriel Chanson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chamatillas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gabriel Chanson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Anargiros Pafitis de Chamatillas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.