Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727912847

Liga 727912847 Información oficial sobre el partido 727912847 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

FC Kurtball Alineación oficial del equipo 'FC Kurtball' en el partido 3 - 2 harrström Alineación oficial del equipo 'harrström' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Kurtball Alineación oficial del equipo 'FC Kurtball' en el partido 3 - 1 harrström Alineación oficial del equipo 'harrström' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kurtball

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Tommi Juka va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Osmo Mast va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Kurtball empatava el partit, 2 a 2, al minut 40.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 78 gràcies a la jugada de Pekka Alenius, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tommi Juka hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juha Vinnari va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Pekka Alenius va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kurtball se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Tuomas Tapola va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Tuomas Tapola, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

harrström

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de harrström Roobert Seppälä va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 30 minuts, Mikael Puhakainen va superar per velocitat Timi Asukas per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mikael Puhakainen després de 25 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mirko Flyktman va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Pasi Paasilinna quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): harrström van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mikael Puhakainen no va ser gens encertat.