Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727910812

Liga 727910812 Información oficial sobre el partido 727910812 en Hattrick

06.04.2024 20:00:00

Taikatalvi Alineación oficial del equipo 'Taikatalvi' en el partido 3 - 1 FC Vilttitossut Alineación oficial del equipo 'FC Vilttitossut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taikatalvi Alineación oficial del equipo 'Taikatalvi' en el partido 3 - 1 FC Vilttitossut Alineación oficial del equipo 'FC Vilttitossut' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taikatalvi

Goles Goles

  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del Taikatalvi amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Kai Winqvist en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 79 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Niklas Tankka llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kai Winqvist, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Taikatalvi.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Niklas Tankka del Taikatalvi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Miika Kares va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Taikatalvi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miika Kares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mika Nissinen.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Toni Kultala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Taikatalvi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miika Kares va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC Vilttitossut

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Roope Tapanen va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 0 - 1 per a Vito.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Janne Lonka va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Heikki Takatalo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 75, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Eino Högbacka de Vito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.